Grond verkopen?

Groep Van de Kerckhove zoekt in heel Vlaanderen verkavelbare percelen grond in woonzones of woonuitbreidingsgebieden.

WELKE EIGENDOMMEN KOMEN IN AANMERKING?

  • braakliggende gronden
  • meerdere aan elkaar grenzende percelen grond
  • aan elkaar grenzende gronden met verschillende eigenaars
  • leegstaande, slooprijpe panden
  • vervallen boerderijen
  • industriële sites

Bent u (mede)eigenaar van een stuk bouwgrond of leegstaand pand en wilt u dat verkopen tegen de beste prijs in de markt? Dan bent u aan het juiste adres bij Groep Van de Kerckhove. We zijn een ervaren en betrouwbare koper, die de grond een waardevolle nieuwe bestemming zal geven.

HET AANKOOPPROCES

Uw eigendom succesvol verkopen vergt enkele opeenvolgende stappen. Onze experts begeleiden u op het hele traject. Dankzij hun beproefde methodes en ervaring bent u zeker van de beste prijs. En over de formaliteiten hoeft u zelf geen zorgen te maken.
 

Na een eerste overleg met onze professionele en ervaren aankopers volgt een grondige interne studie naar de mogelijkheden van je eigendom. Onze experts bestuderen alle stedenbouwkundige en juridische opties. Ze nemen natuurlijk ook contact op met de bevoegde overheden. Zo komen ze tot een correcte schatting van de waarde van uw eigendom.


Zijn de resultaten van de studie positief, dan doen we een bod op uw eigendom en kunnen we tot de aankoop overgaan. We stellen een duidelijke overeenkomst op en leggen die aan uw notaris voor. Wanneer de overeenkomst getekend is en we onze financiële verplichtingen nagekomen zijn, begint de ontwikkeling van het project. We houden u op de hoogte van de nieuwe bestemming van uw voormalige eigendom: een nieuwbouwproject van Groep Van de Kerckhove.

WAAROM JE GROND VERKOPEN AAN GROEP VAN DE KERCKHOVE?

Prijs

Uw bouwgrond wil u natuurlijk tegen een correcte prijs verkopen. Maar onroerend goed schatten is voor een leek niet altijd eenvoudig. Onze specialisten bestuderen dagelijks de markt en houden de sector zorgvuldig in de gaten. Zo kunnen ze een correcte prijs bieden.

Expertise en service

Ons team heeft jaren ervaring met de aankoop van gronden en kent de markt als geen ander. We loodsen u ook door alle administratieve formaliteiten. En we geven u financieel en juridisch advies.

Financiële zekerheid

U werkt met een solvabel bedrijf en bent dus zeker dat u tijdig uw geld krijgt en geen risico’s loopt.

Snelheid

Dankzij onze goede relaties met de bevoegde overheden, notarissen, landmeters … kunnen we alert op elke evolutie reageren en de verkoop snel afhandelen.

Mooie toekomst voor je eigendom

Uw bouwgrond krijgt een mooie nieuwe toekomst. Al onze projecten zijn in harmonie met de omgeving en hebben een positieve uitstraling op de buurt. Als eigenaar mag u er best fier op zijn dat jouw grond zo’n bestemming te beurt valt.

Contact

Wilt u een vrijblijvende kennismaking met onze experten om de verkoop van uw grond te bespreken?

Vul dan het contactformulier in, of neem rechtstreeks contact op met Groep Van de Kerckhove op 09 377 15 66 of via e-mail naar info@groepvandekerckhove.be

Gelieve alle vereiste velden correct in te vullen.
Uw bericht is succesvol verzonden, we contacteren u zo spoedig mogelijk.
Send

Contact Info

DOKTER HERREBAUTLAAN 5
9991 ADEGEM
BELGIUM

T  09 377 15 66
E  info@groepvandekerckhove.be

BTW BE 0526 835 011
FORTIS 001-6950156-85
BIC GEBABEBB

Onze waarden

De kernactiviteit van Groep Van de Kerckhove bestaat uit het ontwikkelen en verkopen van vastgoedprojecten in Vlaanderen met focus op Oost- en West-Vlaanderen. De filosofie van de Groep is ‘thinking out of the box’ of bewust anders denken. We benaderen al onze projecten vanuit een flinke dosis creativiteit, motivatie en ondernemerschap om zo boeiende projecten te realiseren waar we allen ten volle achter kunnen staan.

Dit spiegelt zich in onze vier kernwaarden: integriteit, compromisloze kwaliteit, toparchitectuur en doorgedreven personalisatie.

More Info