WAAROM EEN NIEUWBOUWWONING KOPEN?

Posted on: 17/01/2014

Van plan om een huis of een appartement te kopen? Dan twijfelt u misschien nog tussen een nieuwbouwwoning of een te renoveren woning. Wie houdt van kwaliteit en niet graag voor verrassingen komt te staan, kan maar beter een nieuwbouwwoning kopen. En er zijn nog voordelen. We zetten ze hier even op een rijtje.

Een nieuwbouwwoning staat voor kwaliteit

De naam zegt het zelf: in een nieuwbouwwoning is alles nieuw. Van keuken tot badkamer, elke leefruimte beschikt over de nieuwste materialen en de meest innovatieve technologieën die de markt te bieden heeft. Een troef die uiteraard zijn vruchten afwerpt op het vlak van woonkwaliteit en comfort. Een nieuwbouwwoning kopen is dan ook een investering zonder risico’s. U blijft gespaard van onaangename verassingen zoals vochtproblemen of roest in de waterleiding.

Duurzaamheid en energiezuinigheid compenseren meerprijs

Nieuwbouwwoningen moeten vandaag aan een pak vereisten voldoen op het vlak van duurzaamheid en energiezuinigheid. Daardoor zijn ze vaak duurder dan een bestaande woning. Maar de strenge eisen hebben ook voordelen die de meerprijs voor een groot stuk compenseren. Een nieuwbouwwoning kopen staat immers gelijk aan een lagere energiefactuur, comfortabele temperaturen en degelijke geluidsisolatie.

Een woning met persoonlijkheid

Een nieuwbouwwoning kunt u naar eigen smaak inrichten. Wie een nieuwbouw koopt, krijgt niet af te rekenen met vreemde keuzes van de vorige eigenaar. U bepaalt veelal zélf hoe uw badkamer of keuken afgewerkt wordt. Op die manier zet u de woning helemaal naar uw hand.

Goede afspraken houden uw budget binnen de perken

Niet onbelangrijk: bij de aankoop van een nieuwbouwwoning weet u waar u aan toe bent. Tenminste als u goede afspraken maakt. Zorg ervoor dat de kostprijs op voorhand vastligt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een ontsporend budget.

Ontdek de nieuwbouwwoningen van groep van de kerckhove

Als u momenteel op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, loont het zeker de moeite om een kijkje te nemen op onze website www.groepvandekerckhove.be. U vindt er zeker een interessante opportuniteit!

Back to overview