Onze waarden

De kernactiviteit van Groep Van de Kerckhove bestaat uit het ontwikkelen en verkopen van vastgoedprojecten in Vlaanderen met focus op Oost- en West-Vlaanderen. De filosofie van de Groep is ‘thinking out of the box’ of bewust anders denken. We benaderen al onze projecten vanuit een flinke dosis creativiteit, motivatie en ondernemerschap om zo boeiende projecten te realiseren waar we allen ten volle achter kunnen staan.

Dit spiegelt zich in onze vier kernwaarden: integriteit, compromisloze kwaliteit, toparchitectuur en doorgedreven personalisatie.

INTEGRITEIT DOOR ZEKERHEID

Groep Van de Kerckhove is een familiebedrijf met de naam van de werkende eigenaars. De kans is dan ook zeer groot dat u iemand van de familie ontmoet in uw contacten met het bedrijf. Dit is een zekerheid voor u als koper, u weet aan wie u koopt. Groep Van de Kerckhove draagt dan ook integriteit en correctheid hoog in het vaandel. Dit betekent een heldere verkoopsovereenkomst, vaste prijzen, 100% bankwaarborg, toepassing van de wet Breyne, bindende bestekken, correcte plannen en m²-opgaves... Een ‘gegeven woord’ is nog steeds een bindend woord bij Groep Van de Kerckhove.

COMPROMISLOZE KWALITEIT DOOR ERVARING

De leiding van Groep Van de Kerckhove is in handen van de 4de generatie van de ‘bouwfamilie’ Van de Kerckhove. Gegroeid uit 90 jaar ervaring en met meer dan 11.500 tevreden klanten beschikt Groep Van de Kerckhove over de nodige knowhow om u een optimale kwaliteit te bieden. Door continue bijscholing kunnen we bovendien anticiperen op actuele tendensen. Zo voldoen al onze projecten nu reeds ruimschoots aan de steeds strenger wordende energie eisen. U merkt het, onze ervaring is uw garantie.

TOPARCHITECTUUR DOOR SMAAK

Smaakvolle architectuur is het uitgangspunt. Bij elk project beogen wij een karaktervolle en tijdloze architectuur waar het aangenaam leven en werken is. Zo kiezen we bewust voor het delicate evenwicht tussen schoonheid, functionaliteit en context. Ons motto is dan ook unieke projecten voor unieke klanten.

DOORGEDREVEN PERSONALISATIE DOOR FLEXIBILITEIT

Wij verkopen hoofdzakelijk onze woningen op plan. Dit kan door onze gepersonaliseerde aanpak. Wij zien de aankoop van een woning als uw zeer persoonlijke beslissing. En hier ligt onze sterkte. Onze flexibiliteit laat u toe uw woning te bouwen zoals u het wil. Iedereen kan er een persoonlijke toets aan toevoegen. Dankzij onze uitgebreide keuzemogelijkheden in standaardmaterialen wordt iedere woning een echte thuis voor u.

Contact Info

DOKTER HERREBAUTLAAN 5
9991 ADEGEM
BELGIUM

T  09 377 15 66
E  info@groepvandekerckhove.be

BTW BE 0526 835 011
FORTIS 001-6950156-85
BIC GEBABEBB

Grond verkopen?

Groep Van de Kerckhove zoekt in heel Vlaanderen verkavelbare percelen grond in woonzones of woonuitbreidingsgebieden.

More Info